Căutăm profesori care își doresc să își atingă potențialul prin programul Predau Viitor în predarea unei informatici aplicate, trans-disciplinare, bazată pe proiecte și pe colaborarea cu industria de IT din România.
Până pe 18 martie 2018, puteți aplica în Predau Viitor, un program gratuit exclusiv pentru profesorii de informatică din instituțiile publice de învățământ: www.predauviitor.ro/accelerator
Căutăm profesori care au:
- pasiune și motivație pentru cariera didactică;
- atenție pentru nevoile de învățare ale elevilor și dedicare față de fiecare elev în parte;
- dorință de a experimenta pedagogic și curiozitate profesională și tehnică;
- integritate profesională și leadership;
- abilități de muncă colaborativă;
- capacitatea de a primi și integra feedback în activitatea lor;
- o înțelegere funcțională a limbii engleze;
În Predau Viitor, profesori de informatică pot aplica pentru a fi unul dintre cei:
- 20 profesori din Accelerator: un program de 8 luni cu workshop-uri practice, discuții cu lideri din industria IT și vizite la sediile companiilor de technologie din România organizate în 3 bootcamps intensive în București și proiecte educaționale extra-curriculare pentru elevi;
- 5 profesori din Fellowship: un program de experimentare a noi metode pedagogice, preluate din vizite de studiu în sisteme educaționale din străinătate;
Predau Viitor este un program gratuit pentru profesorii selectați în program. Toate costurile de participare în program sunt acoperite de către organizatori, prin sprijinul financiar al finanțatorilor programului (participare, cazare, transport, masă).
Predau Viitor este un program care conectează profesorii de informatică la industria locală de IT și la noi metode de predare a informaticii, creat de Asociația Techsoup cu sprijinul Romanian-American Foundation.
În 2016-2017, în ediția pilot a programului, au participat 19 profesori de informatică, despre care puteți afla mai multe din testimonialele lor despre program de aici:
Partenerii de activități ai Predau Viitor în 2016-2017 au fost: Google CS4HS, Asociația Națională a Industriei de Software din România, GameDev Academy, Zitec, Wyliodrin, Electronic Arts, Hootsuite.
Detalii și informații suplimentare puteți obține și de la Elena Coman, director de programe Asociația Techsoup, contact@predauviitor.ro, elena.coman@asociatiatechsoup.ro
Despre Asociația Techsoup
Din 2010, Asociația Techsoup creează și oferă resurse IT și experiențe de învățare a tehnologiei pentru organizații nonprofit, tineri și profesori. Asociația Techsoup este câștigătoare a premiului Digital Skills for Education din cadrul European Digital Skills Awards în 2017, competiție organizată de Comisia Europeană.
Mai multe despre misiunea organizației și proiectele Asociației Techsoup pe www.asociatiatechsoup.ro